På Södermalm finns det ett brett utbud för den som letar efter en bra begravningsbyrå som vet vad man är ute efter. Några begravningsbyråer som finns runt om på Söder är bland annat:

  • Andersson-Munkert begravningsbyrå
  • Thure Söderquist Begravningsbyrå
  • Cardells begravningsbyrå
  • Beckmans begravningsbyrå
  • Fonus begravningsbyrå

Andersson-Munkert begravningsbyrå

Andersson-Munkert är en familjeägd begravningsbyrå som varit verksam i över 150 år då de grundades år 1865. På grund av företagets långvariga aktivitet kan man inte förvänta sig något annat än ren expertis. Företaget är dessutom auktoriserat av Sveriges begravningsbyråers förbund, vilket skapar en trygghet för den som söker vägledning vid förlusten av en anhörig.

Thure Söderquist Begravningsbyrå

Thure Söderquist Begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå som funnits sedan 1966 på Södermalm. Företaget är mycket måna om att tilldela en traditionell vägledning via personlig möten som antingen sker på plats i deras kontor eller hemma hos den som är i behov av hjälp med sin planering kring en närståendes bortgång.

Cardells begravningsbyrå

För den som önskar en traditionell begravning i kyrkan eller en borgerlig begravning så är Cardells begravningsbyråer specialister inom området. De har varit verksamma sedan år 1921 och hjälper till med all form av rådgivning och planering av begravning för den som avlidit.

Beckmans begravningsbyrå

Beckmans begravningsbyrå är ett familjeägt företag som funnits sedan 1908. Begravningsbyrån hjälper till med allt från planering av begravning till rådgivning kring juridiska frågor, död och livet efter någons bortgång. Beckmans begravningsbyrå är auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers Förbund, vilket tyder på att de båda är pålitliga och kunniga inom sitt yrkesområde.

Fonus begravningsbyrå

Fonus begravningsbyrå har funnits sedan år 1945 och är ett mycket kunnigt företag för den som önskar olika begravningsvarianter. Det kan exempelvis vara vanliga kyrkobegravningar, begravningar baserade på en annan trosuppfattning eller en borgerlig begravning. På Fonus har man tillgång till rådgivning via telefon dygnet runt oavsett dag och fråga.