Vasastan är ett stort område i Storstockholm som tillhör den norra delen av Norrmalm. Utbudet av begravningsbyråer på Vasastan är enormt då det finns närmare 10 olika företag som jobbar med att dagligen hjälpa folk som mist någon närstående. Där ibland finns företag som:

  • Aniara begravningsbyrå
  • Fondkistan begravningsbyrå
  • Holms begravningsbyrå
  • ATM begravningsbyråer

Alla företagen har flera års erfarenhet och är mycket kunniga inom begravningsarrangemang.

Aniara begravningsbyrå

Aniara är en familjeägd begravningsbyrå som grundades år 2009. Hos Aniara blir man tilldelad gratis rådgivning via telefon eller hembesök beroende på vad som känns bäst för en själv. Det som utmärker Aniara från de flesta begravningsbyråer är att de skänker bort 50% av begravningskostnaderna till ett välgörande ändamål som du själv bestämmer, vilket kan vara en tröst för de som förlorat en närstående till en sjukdom.

Fondkistan begravningsbyrå

Fondkistan är en populär begravningsbyrå som finns utspritt över hela landet. De tilldelar gratis rådgivning dygnet runt över telefon. Det gäller inte enbart för den som är anhörig till någon som gått bort, utan även för den som själv vill ha hjälp med att skriva sitt testamente eller planera in sin begravning oavsett trosuppfattning.

Holms begravningsbyrå

Holms begravningsbyrå är ett familjeägt företag som funnits sedan år 1928 och följt flera generationers släkter. Företaget hjälper till med planering av begravning som är helt anpassningsbara från både de anhörigas och den avlidnes önskemål. Planeringen görs antingen på kontor, via hembesök eller över telefon.

ATM begravningsbyrå

ATM är en begravningsbyrå med 50 års erfarenhet som hjälper till att planera begravningsceremonier anpassade efter alla involverades tycke och önskemål. De tilldelar kostnadsfri rådgivning över telefon, på deras kontor, i hemmet eller vid annan lämplig plats.

ATM har erfarenhet att anordna olika begravningsvarianter så som traditionella i kyrkan, borgerliga eller efter annan trosuppfattning. De kan även hjälpa till med transport, annonser, minnesstunder, musik, blommor och annat som också kan vara nödvändigt att tänka på inför en begravning.